در راستای اولویتهای دهگانه سازمان زندانها در خصوص ارتقاء کیفی غذای زندانیان، با دعوت از آشپز مطرح استانی، دوره آموزشی آشپزی ویژه آشپزهای زندان مرکزی کرمان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ادارهکل زندانهای استان کرمان، پرناک مدیر زندان مرکزی ضمن تقدیر و تشکر از حمایتهای اداره کل زندانهای استان در خصوص افزایش کیفیت غذای زندانها، گفت: دوره آموزشی ۱۰ روزه ویژه تمامی آشپزهای زندان مرکزی توسط سیدعباس مسعودی از آشپزان مطرح استان برگزار شد.
وی با اشاره به نقش پررنگ غذا در امنیت زندان و سلامتی زندانیان، افزود: ادارهکل زندانهای استان کرمان و زندان مرکزی با بکارگیری کارشناسان مربوطه و دورههای آموزشی با ارتقای کیفیت غذا در زندانها ضمن رعایت حقوق شهروندی، سلامت زندانیان نیز ارتقا یابد.
انتهای خبر/
نظر شما